Εργαστήρια-κατασκευες

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε μερικές απο τις προτάσεις μας  για εργαστήρια με κατασκευές απο τα ίδια τα παιδιά σε συνεργασία με το έμπειρο προσωπικό μας :

α)Το ζαχαροπλαστείο της κας Αγιοβασιλήτσας όπου οι μικροί μας φίλοι μαζί με την κα Αγιοβασιλήτσα θα φτιάχνουν:i) σουβλάκια ζαχαρωτών και θα τα συσκευάζουν .

ii)Εργαστήρι σοκολάτας .Τα παιδιά φτιάχνουν σοκολατομπαλίτσες με πολύχρωμες τρούφες και κορν φλεικς!!!Ενώ ταυτόχρονα ρέει σοκολάτα απο ενα υπέροχο συντριβάνι σοκολάτας που βοηθάει στην όλη κατασκευή .

iii)Χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια:δεντράκια,καμπανούλες,γκι,καπέλα του Αγιου Βασίλη κα.

β)Εργαστήρι των ξωτικών.Θα βρίσκονται στο χώρο πολλά παιδικά τραπεζάκια και καρεκλάκια όπου τα παιδιά θα φτιάχνουν στολίδια για το Χριστ/κο δέντρο .

γ)Ταχυδρομείο του Αγιου Βασίλη .Τα παιδιά με τη βοήθεια ενός ξωτικου θα φτιάχνουν Χριστ/κες κάρτες αλλά θα μπορούν να γράψουν και το γράμμα τους στον Αγιο Βασίλη !!!

δ)Εργαστήρι ζωγραφικής-καρικατουρίστας.Του  Κούλη του ξωτικούλη που θα ζωγραφίζη τα παιδιά σε χαρτί και θα τους φτιάχνη καρικατούρα ενθύμιο απο τ το πάρτυ,τη βάφτιση ή την εκδήλωσή σας!!!

ε)Κατασκευή γούρια για το 2013.

ζ)Εργαστήρι καμπανούλες του Άγιου Βασίλη και κουδουνάκια ταράνδων .

η)Εργαστήρι για κατασκευή χιονάνθρωπου .

θ)Το νεραιδοκομωτήριο.Οι νεραιδούλες των Χριστουγέννων περιμένουν τους μικρούς τους φίλους για να φτιάξουν τρελοκοτσιδάκια ,να βάλουν γκλίτερ και να φροντίσουν τα μαλάκια τους !!!

κ)Mπαλονοεργαστήριο.

λ)Εργαστήρι κατασκευής κούκλας .

μ)Θεατρικό εργαστήρι με  ιστοριούλες απο αγαπημένα παραμύθια,αφήγηση,δραματοποίηση απο τα ίδια τα παιδιά.

ν)Κατασκευή κεριών.

ξ)Καπέλα ξωτικών με κουδουνάκια

ο)Μπονσάι με σύρμα και χάντρες

Σφυρίξτε μας στα τηλ.2109943196-6937208802.Για να σας στείλουμε τιμές και προτάσεις για την δική σας παιδική εκδήλωση!!!

/* */