Κουκλοθέατρο-μαριονέτες-θέατρο σκιών

Μαριονέτες. Μαριονέτες από το θίασο του κου Γκότση με ιστοριούλες που σέβονται την παιδική ψυχή,περνάνε μυνήματα πάντα με παιδαγωγικό τρόπο! Ιστορίες με θέματα ανάλογα την εποχή και την περίπτωση(πχ.πάρτυ ή παιδική εκδήλωση).

Κουκλοθέατρο.Κουκλοθίασος “Ανέμη”,ποικίλα θέματα , με χειροποίητες μεγάλες κούκλες, όμορφα σκηνικά  και επενδυμένα με την ανάλογη μουσική!Διάρκεια έως 50 λεπτά.

  • Καραγκιόζης. Θέατρο σκιών από τον καραγκιοζοπαίχτη Σωτήρη Βύνιο, αμέτρητες ιστοριούλες με τον καραγκιόζη ,τα κολλητήρια,τον Μορφονιό κα. Διάρκεια 45 λεπτά.
  • Παντομίμα. Μίμοι με παραμυθένια κοστούμια που ενσαρκώνουν μοναδικά ήρωες από τα παραμύθια , τον κινηματογράφο κα. Εντυπωσιάζουν με τις πρωτότυπες κινήσεις τους
  • Παραμυθάδες,Γνωστά ή και όχι τόσο γνωστά παραμύθια που ζωντανεύουν με την αφήγησή τους οι ήρωες των διαφόρων ιστοριών.Οι παραμυθάδες μας βοηθάνε ώστε να ξεδιπλωθεί η φαντασία των μικρών αλλά και μεγάλων παιδιών.Συνεχίζη το πρόγραμμα με την δραματοποίηση του εκάστοτε παραμυθιού από τα ίδια τα παιδιά! Διάρκεια 30 λεπτά.                                                                                   ]

Σφυρίξτε μας στα τηλ.2109943196-6937208802 ή στο email:info@clown.gr

/* */