Παιδικά πάρτυ με κλόουν

Παιδικά πάρτυ με κλόουν

Οι κλόουν Σφυριχτρούλες με την 16ετή εμπειρία τους έχουν να σας προτείνουν προγράμματα για κάθε ηλικία , για κάθε χώρο(εξωτερικό ή εσωτερικό )με οποιαδήποτε στολή απο κλόουν ,ήρωα παραμυθιού ή μασκότ πάντα σε προσιτές τιμές !!!

 

Party Clown:

Κλόουν No1! To πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει : ομαδικά παιχνίδια ,τρυκ,διαγωνισμούς,face painting,μπαλονοκατασκευές,μουσική ,χορό ,δωράκια στους νικητές των παιχνιδιών και στον εορτάζοντα!Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε ο ανιματέρ που θα έρθει στο πάρτυ σας να είναι ντυμένος με κοστούμι όχι απαραίτητα του κλόουν αλλά από οποιονδήποτε ήρωα παραμυθιού πχ.στρουμφάκι,νεράιδα ,μάγος κα.

Κλόουν No2! To πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει : ομαδικά παιχνίδια ,ταχυδακτυλουργικά νουμεράκια και με αληθινό ζωάκι,διαγωνισμούς, καραόκε,face painting, μπαλονοκατασκευές,μουσική ,χορό ,δωράκια στους νικητές των παιχνιδιών και στον εορτάζοντα!Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε ο ανιματέρ που θα έρθει στο πάρτυ σας να είναι ντυμένος με κοστούμι της επιλογής σας και να επιλέξετε ανάμεσα από 60 διαφορετικούς ήρωες παραμυθιών !

Baby Parties: Το πρόγραμμα αυτό διαθέτη έναν ανιματέρ που θα φέρει στο πάρτυ σας δύο στολές δηλαδή μία ολόσωμη στολή για την υποδοχή του κόσμου ή για την κοπή της τούρτας και μία στολή που να μπορεί άνετα ο ανιματέρ να κάνει το πρόγραμμά του, το οποίο περιλαμβάνει : ομαδικά παιχνίδια ,τρυκ,διαγωνισμούς,face painting,μπαλονοκατασκευές,μουσική ,χορό ,δωράκια στους νικητές των παιχνιδιών και στον εορτάζοντα αλλά και κουκλοθέατρο!

Eργαστήρια κατασκευής: Εργαστήρια με γλυκά και μασμέλοους ,σύρμα και χάντρες, χαρτοκολητική κα.

Μαγικά και παραστάσεις: Ταχυδακτυλουργός El Greco,κουκλοθέατρο απο τον κουκλοθίασο Ανέμη, Μαριονέτες του κου Γκότση, θέατρο σκιών απο τον Σωτήρη Βύνιο.

Πάρτυ για παιδιά 10 έως 12 ετών: Οι Σφυριχτρούλες μπορούν να προσφέρουν και στα μεγαλύτερα παιδιά που έχουν ξεφύγη απο το απλό πρόγραμμα του κλόουν, μία σειρά απο ιδέες για την ψυχαγωγία τους με εμψυχωτές/αρχηγών της ομάδας των παιδιών, με προγράμματα κατάλληλα για τις ηλικιακές τους ανάγκες και το χώρο που θα πραγματοποιηθεί το πάρτυ!!!

Εφηβικά πάρτυ: Πλήρη ηχητική και μικροφωνική κάλυψη, καραόκε, φωτορυθμικά και dj.

Πάρτυ ταινία: Οι κλόουν Σφυριχτρούλες μπορούν να σκηνοθετήσουν το πάρτυ του παιδιού σας και να κάνουν τον εορτάζοντα και τους φίλους του πρωταγωνιστές ηθοποιούς σε μία αυτοσχέδια παράσταση με κοστούμια για το κάθε παιδάκι του ήρωα που το καθένα ξεχωριστά επιθυμεί !

Θεματικά πάρτυ: Στα πάρτυ με συγκεκριμένο θέμα (είτε απο αυτά που σας προτείνουμε, είτε υλοποιούμε μία δική σας ιδέα), είναι απαραίτητη η χρήση δύο ανιματέρ και το πρόγραμμα να είναι διάρκειας 2 ώρών .

Στο πρόγραμμα αυτό έχετε επιλέξη ένα θέμα όπου γύρω απο αυτό εξελίσεται όλο το πάρτυ! Όπως:

  • Ινδιάνικο χωριό.
  • Πειρατές της καραιβικής.
  • Το σπίτη των ξωτικών.
  • Το κάστρο των νεράιδων.

 

Παραδοσιακά πάρτυ: Οι Σφυριχτρούλες μπορούν να σας προσφέρουν ένα πάρτυ βασισμένο σε κλασικούς ήρωες παραμυθιών με παραδοσιακά παιχνίδια και δραστηριότητες!

Σφυρίξτε μας στα τηλ.2109943196-6937208802 ή στο email:info@clown.gr